Imorgon gäller det! Håll tummarna....

Imorgon gäller det! Håll tummarna....


....

Håll nu tummarna för mig att jag får den ;)  ni kan ju själva gissa vad bilderna är ;)



Följ min blogg med bloglovin

Livet är inte en dans på pengar & rosor direkt....

Livet är inte en dans på pengar & rosor direkt....

... Jag har sett dom senaste dagarna att ett liv kan snabbt förändras från största lyckan till sorg och ända ner till botten. Att dö på detta sett är som att förlora någon vid livet! Jag kan se att personen är själlös, mållös, förvirrad & totalt krossad.. Det är ingen trevlig syn direkt!! Jag hoppas denne person all lycka i framtiden och att den hittar tillbaka på fötterna snarast igen..

Följ min blogg med bloglovin

Paus eller avbrott..?

Paus eller avbrott..?

Jag är ledsen folk, Men jag har inget mer att skriva till er här längre. Jag återkommer vid ett senare tillfälle för just nu är det bara ett enda STORT avbrott.

På onsdag är det förresten tid för mitt MRI Scan test på Ystad sjukhus klockan 08.00 på morgonen.. Wish me a good luck.

Följ min blogg med bloglovin

Is this the END?

Is this the END?


Is this truely the END?



=)SDJF=)SDF=)SKD=F)KSD=FKS=D)KV=)SDJFAYGJHSDBFKLSMDFS)=DFKSD=)FKSDÖLFMSLDKVNSDKNVSODJFSDMF)S=MD)FJ=)FDF

Följ min blogg med bloglovin

Jaaa jävlar..

Jaaa jävlar..


.. Snacka om vinst!! Redan första dagen spelet släpptes så drog det in 2,1 Miljarder *sjukt* Men lätt värt det, ja är själv stolt ägare av spelet och de är klart det bästa FPS spel ja någonsin har gejmat ;) Go go go  Call of Duty4: Modern Warfare2

E24 artikel om spelet HÄR


Vill ni dessutom lyssna på en fett grym låt som en vän till mig har spelat in ihop med sitt band.. Ja säger bara Timbuktu släng dig i väggen..



Den 18e blir det av till Ystad lassarett och in på MR-Scan  Wish me luck everyone!!!
Följ min blogg med bloglovin

Aaaah shiet!! Sry för de tagit ett tag att uppdatera mein blogg!!

Aaaah shiet!! Sry för de tagit ett tag att uppdatera mein blogg!!


Nu var det ett tag sedan jag uppdatera bloggen.. Nå vad har hänt senn sist? Hmmmm?

Jooo! följande har hänt.
1. En av min bättre väninnor sticker till Thailand i 4v på bartender utbildning.
2. Jag har varit hos Herr doktor & gjort tester och ska vidare på fler.
3. Har instellerat vårat surroundljud anläggning här hemma.
4. Varit på terrariumet i Folket park för att få Jessica övervinna sin rädsla för ormar, innan hon sticker till Thailand.
5. Varit på nya Ikea med Mike tah man & fått mina nya skor.


1. En av mina bästa väninnor ska ju till Thailand och utbilda sig till bartender nu i 4v. Och hon är ju fruktansvärd rädd för ormar, så jag föreslog för henne att vi skulle till terrariumet och besöka lite ormar :P Det tog tid innan man fick iväg henne *hehe* Allt väl där så nästan "bara nästan" så börja hon gråta av rädsla *haha* Men vi gick runt och studerade alla ormar och ödlor m.m. (Måste bara påpeka en sak, Det är ju inte direkt barnvänligt där inne. För hos vissa av djuren så hade som satt upp bilder på skador hos folk eller människor som har blivit uppätna av bl.a Aligator eller en Boaorm. Ganska Groteska bilder om jag får säga.) Men hon var iallafall modig som vågade sig på detta och kände sig nöjd själv *hihi* Ni kan bl.a följa hennes blogg från Thailand här..--> Jessies blogg 

2. Härom dagen så åkte jag till Sjöbo och till vårdcentralen för kolla min underliga huvudvärk, Goda nyheterna var att alla min blodvärden, hjärta, lungor osv var allt normalt. Men dom dåliga nyheterna var att Herr Dr kunde inte lista ut vad som orsakade huvudvärken och varför den är så intensiv som den är. Så jag skall skickas vidare på fler testar bl.a till TC Scanner som är en mindre magnet scanner som MRI. Jag kommer återkomma med detta iaf.

3. Äntligen installerat vårat exklusiva surroundljud här hemma.. Nu kan vi njuta av film & musik som man riktigt gör *wwiiiieee* FY FAN vilken skillnad det är istället för laptop eller tv:n.

4. Och så har jag och my man Mike varit på Ikea svågertorp. It´s got damn BIG. Samtidigt som vi va där så fick jag det sms avi jag hade väntat på :) My new shoes has arrived *Hell YEAH* Men också så hände det något jag inte kunde rå för. Allt väl inne på Ikea så kunde ja inte sluta titta på/efter tillgängligheten på stället, samma sak händer på Terrariumet. Det är något som automatiskt kommer fram nu för tiden, då min käraste jobbar bland annat med detta och själv som ni flesta vet sitter i rullstol. Men snacka om att det var rymligt ställe. Dom följer iallafall lagar/regler för funktionshindrades tillgänglighet. Hennes blogg kan ni också kolla in här..--> Madde´s & BUAs blogg


Ja och nu imorse gjorde jag en tjusig frukost till älsklingen med ett finnt meddelande av kanel i filen *hihi*

 
 

 


Mer kan jag inte komma på så det blev ett halv långt men kortförklarade händelser ;) lite bilder dyker upp här också. Annars hade de så bra så länge ;) peAce


Följ min blogg med bloglovin
Martin Moddis Lund ? | Skapa en profillänk
Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin Personligt bloggar Personligt
Möt nya vänner på Porrigt.se

Senaste Nytt

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0