Vad är det för dag idag???

Vad är det för dag idag???


  
Idag är det Kjell's namnsdag och på Lördag så har min kära vän Andrea namnsdag. Som jag umgicks lite mysigt med igår först på Amiralen inför Tyskland - Spanien matchen, men dock kom hon inte in då hon kom lite senare än alla andra :P Men efter Tysklands förlust igår så gick vi vidare till bl.a Barcelona och tog en pilsner och där jobbade sist men inte minst Yaiza, sen vidare till härliga lilla torg & Victors där ja mötte upp bl.a Robert & Fabian. "Goooaa guuubbaarrr"


Men nu sitter jag på jobb i detta helt fantastiska väder.. whyy? whyyyyyyyy? why? vad ska man hitta på då? Joo sitta och dricka kaffe samt spela poker :P spelade en turnering innan ja kom bland dom 10 sista iallafall :) rätta sagt 9a. Jag vann hela 6$ :P nu sitter jag och spelar en ny turnering, gick bra till en början men nu börjar det tina bortåt igen :( bläää!



Ajja haaaaaaaaa det!!!!
peAce&♥

Följ min blogg med bloglovin

Tjaaaaaa!! Då är jag tillbaka, men inte dagligen GLÖM DEEEET!

Tjaaaaaa!! Då är jag tillbaka, men inte dagligen GLÖM DEEEET!
Jaa som ni har märkt så har jag varit inaktiv ett bra tag nu.. Men jag välkommnar er alla igen att läsa min fattiga blogg :P



Jahaa då undrar ni säkert vad som har hänt sista tiden då?

1. Mitt kära förhållande is over..
2. Thailand resa.
3. Ny mobil :)
4. Min älskade kusins student.

det är bara några saker som har hänt, och vad som pågår just idag är ju fotbolls VM.

 vs  i VM FINAL
Jaa som ni vet så hejjar vi på jobbet i malmö på tyskland till VM mästare, Men Holland är fan också favoriter.



Hmm mitt förhållande dåå?
Joo det hade sitt slut, ja tänker inte gå in i detaljer men det hände saker som gjorde den ena till den andre förvirrade om sig själva! Men det var 2 riktigt jävla BRA år, ångrar inte ett skit med den kvinnan, bara synd att det sluta som det gjorde iallafall :(( "BIG BIG sad face on this one"

Thailand resan kom då efter förhållandet tog slut då jag insåg att jag behövde komma iväg. Och Thailand som har varit ett en stor favorit att åka till och så blev det :) Min kära vän Jessica var redan där nere och jobbade så det kunde inte bli bättre, reste själv ner och mötte upp Jess i härliga Phuket/Thailand, det var ju LÄTT mitt livs bästa resa, IM IN LOVE WITH THAILAND. Jag har ändå vatt i olika länder som Gambia, Marocco, Turkiet, Kanarie öarna, spanien (fastlandet) men det finns inget LAND som jag kan tänka mig att åka tillbaka till FÖRUTOM Thailand. Men nästa resa blir väl tillbaka dit eller så blir det BALI. Vem vet, du kanske vill med mig?


Ett inköp av en ny mobil var ju ett måste då min gamla betta var så hatad av mig, Så jag unna mig en lite finare och bättre mobil.. Ingen mer än Sony Ericsson Satio U1. Riktig pärla när det kommer speciellt till bilder alltså, skit vad fotogalen jag blivit senn ja skaffa mig denna :) Kamera med hela 12.1 Mega pixlar, Fan fler Mpix än vad en Nikon D500 har som är en Digital/system kamera :))



Och så har man varit uppe i Stockholm och min kära kusins student, Ja helvete vad dom båda bara växer och växer, Två år sedan var det Cecilia som tog den, och vi minns den ungefär så här (Bilden nedan) Jag lyckades lura henne så hårt att jag var tvungen att jobba då och fanns inga medel att ja kunde närvara :( Men haaa så här såg hon ut när hon fann mig i vimmlet :P





Men detta året var det ju Madelen som tog den och gud vad han va fin, Alltid lika roligt att komma upp och hälsa på dom, jag älskar dom så mycket, nästa sommar eller något annat tillfälle längtar jag bara på att få träffa dom igen antigen att jag reser upp eller dom kommer ner :)) saknar er redan min kära två kusiner/systrar :)) Här är lite bilder från då Madelens student ;)
   
Jaa Madelens student bilder du ser här är tagna med min Satio, Se vilken kvalité ;)



Tills vidare så hörs vi gott folk :)) peAce & loVe
Följ min blogg med bloglovin
Martin Moddis Lund ? | Skapa en profillänk
Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin Personligt bloggar Personligt
Möt nya vänner på Porrigt.se

Senaste Nytt

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0