En fin fin underbar överraskning...

En fin fin underbar överraskning...

Igår var en bra dag :)) Blev så lycklig sent på kvällen då frugan överraska mig en eller bokstavligen flera prylar.

Började dagen med självfallet jobb 10.00, Och jag jobbade kvällen innan med dessutom så var lite trött & hängig på jobbet och huvudvärken var borta för ett tag men kom tillbaka senare mot eftermiddagen/kvällen. Men vilketfall som.. Jobbade jag från 10.00 till 18.00, Frugan va på jobb och skulle hämta upp mig runt 19.30 tiden men kom 20.00 cirkus!! När jag allt väl blev upphämtad så träffa jag en väldigt vacker och trött fru :)) Satt och snacka om att vi behövde handla men hon klagade på att hon var så otroligt kissignödig :P Så ja förslog att släppa av mig vid ICA bunkeflo, Men de blev en snabbis in om o handla de mest nödvändiga.. Under tiden på väg till ICA avslöja hon att hon hade köpt en sak till mig, en överraskning :) Hon tycker jag skämmer bort henne så mycket så de var hennes tur nu :P

Allt väl hemma så va de Grey´s anatomy på Tv och en viss Madde fast klistrad framför denna serie :P
Sen va det dax att låta våran egna prinsessa komma ut och kissa.. Allt väl tillbaka inomhus så ska ja gå o strippa för säng dax.. Jo då ligger det något på sängen! Fint upplagt En mycket mycket söt nalle med budskapet "I love you, very very very much! xxx ♥" och en jätte fin tavla i 15x15cm fyrkant med ett motiv av ett ♥Hjärta♥ och sist men inte minst ett kuvert med samma nalle på bilden på brevet och en text skriven direkt från Madde´s hjärta i ett budskap till mig.

För alltid Min.
För alltid Din.
För alltid vår.
Älskar dig Martin, Du är
mitt allt & lite till ♥
Kyssar din flicka Madde

Ett citat som kommer från en filmen "Sex & the city - The Movie" men har en stor betydelse till oss också har vi insett.. Få ord men ett stort inflytande i vårat liv ihopa. Här kommer lite bilder med så ni får avgöra själva ;)




Vill också tillägga ett par ord till dig ÄLSKLING..

Ever Thine ♥
Ever Mine ♥
Ever Ours♥

That day we deside to get married, that day we both is making a promise, A promise that will never bee broken. Not now, not ever, even if death is upon us it will never broken the line between us!

Ars amandi Ex Amino, Quo fas et gloria ducunt, hinc robur et securitas.
Es spirictus sancte!

Älskar dig mitt ♥

Följ min blogg med bloglovin

Äntligen!!!!!!!!!!!...

Äntligen!!!!!!!!!!!...


Så har man fått tid hos herr doktor :(( Att man blir tvungen att ringa dig o jaga dom är ju sjukt 8( Men Torsdag 5/11 kl: 10.20 i Sjöbo(hulla) E det dax..

En annan nyhet.. beställde nya par skor idag :)  Nike [Z] Shox endast 1,000kr :)) på Laredoute.se

Följ min blogg med bloglovin

Ännu en dag har gott...

Ännu en dag har gott...

Och huvudvärken är förvånansvärt borta idag *fundersam* vet dock inte om den kommer komma tillbaka vid ett senare tillfälle *hope not!* Väntar fortfarande på min läkare ska ringa och säga en tid ja ska komma in för någon/några tester.. Får nog ta och jaga honom idag.


Men nu börjar jobbet.. Fram med boken Dan Brown - Den förlorade symbolen.
Följ min blogg med bloglovin

Nyvaken & amnesia?

Nyvaken & amnesia?


Ja då har man precis varit ute med våran lilla älskling Princess, Men det är något konstigt i luften.. Jag minns knappt något från igår efter ett intagande av en viss "Oriptan 50mg" Ja minns att jag o frugan va & synda igår på McDonalds.. (Då tog ja tabletten som var ny inköpt från apoteket) Allt väl hemma så gick vi ut med henne på kvällen.. Allt väl hemma "inomhus" igen så började kroppen bli konstig.. Dåsighet, trötthet, yrsel, myrkrypningar, värmekänsla & nackstelhet.. Yr som jag var kollade ja upp bipacksedeln, Men sen säger min hjärna "PUFF" fr.o.m där minns jag inget :(( minns inte när ja somnade, tydligen hade ja missade samtal från jobbet och jag hade ringt upp t.o.m "Hallååå" vart fan e de minnet?? *sjuuuuuuuukt*

Nu allt väl uppe så känner jag mig mycket mycket bättre.. Ingen huvudvärk "än så länge!"

Då denna tablett krymper ens blodkärl för att minska på trycket i kroppen, Mitt problem va ju blodtrycket upp i hjärnan.. snacka om den gjorde effekt!!

Jag vill samtidigt TACKA ALLA som visar sin omtanke för en.. Speciellt den som står mig närmast Madeleine.
♥♥ Min älskade fästmö ♥♥

 ♥ever thine♥
 ♥ever mine♥
♥♥ever ours♥♥
Följ min blogg med bloglovin

Dag 4 & en liten förbättring..

Dag 4 & en liten förbättring..



I huvudet mitt, huvudvärken har dämpats lite grann iaf. Men jag kan inte göra det jag vill iallafall, bara för huvudvärken är nere till minimal så betyder det inte att chansen inte finns för det skall eskaleras om jag gör något, så lika bra stanna på samma nivå fortfarande..

Annars något annat kul idag?

Jadå för FAN!! Såg precis en film inte många vet att den finns.. Orginalet från 1977 till Quentin Tarantinos storslagna film Inglorious Bastards! Med en viss Göteborgare i huvudrollen. "Bo Svenson"

Jodå tro det eller ej! The Inglorious Bastards från 1977:.

I Filmen finns det fler välkända ansikten som man inte tänker på direkt, men "nästan" alla har en koppling med Tarantino idag som t.ex. Bo Svenson &  Fred williamsson båda två har varit med i Tarantino´s nuvarande filmer som "From Dusk till Dawn fr. 1996, Kill Bill vol.2 & Den nya Inglorious Bastards"

Bo Svenson är tydligen Quentin´s favorit skådis :))
Tips är att titta på orginal filmen *asg* Fett grym e den!!!

Följ min blogg med bloglovin

Dag 3 och fortfarande huvudvärk..

Dag 3 och fortfarande huvudvärk..


Tror jag har käkat 4st olika preparat mot huvudvärk o de bara kommer o går hela tiden, De va lugnt tills jag va på mobilia och skulle möta upp frugan för vi skulle fika & hyra film.. Då står jag och väntar vid "handikapps parkeringen" vid den plats av 2 som fortfarande var lediga.. Men då kommer det en kille i ung ålder och bara parkerar på den ena platsen, Ja frågar honom först schysst om han hade parkerings tillstånd för denna plats, Då utbröt han sig negativt tillbaka "Va fan har du med det och göra?" Och ja sa bara att dom är till för folk med funktionshinder och värsta aggresiva orden bröts ut! Den jävla f*ttan, fy fan va ja bara ville ge han på truten! Snacka om att inte acceptera eller visa hänsyn till andra. Men vad ja ville komma till var att så fort spänningen va uppe o blodet började pumpa snabbare i kroppen så börja huvudvärken också pumpa sig fram..
Nu förstår ja varför läkaren sa att ja inte får anstränga mig för mycket :S Får ju fan huvudvärk för minsta lilla nu känns det som, Snacka om att leva i celibat nu *BULL LÄGE* men det är inte bara sex ja inte får lov att ha, eller lov o lov, men för min egen skull.. Får inte cykla, springa, lyfta jaa ni vet allt som kan få blodet att pumpa i hundra kilometer i timmen.

Men men ha en fortsatt trevlig dag alla, nu ska frugan ta datorn o betala räkningar m.m.. Checka in hennes jobb blogg BTW!

http://barnoungdomsassistans.blogspot.com
Följ min blogg med bloglovin

Ehm jaa!! Då har de hänt något.

Ehm jaa!! Då har de hänt något.

Igår efter jobb så var ja på besök hos akutmottagning, (Och jag som inte skulle jobba fick hoppa in istället för Michel vars bror som låg inne på sjukhus) Men iallafall.



Varför var jag där? Jo så här är det, efter ett par enstaka gånger har jag fått ett "typiskt" migrän anfall efter en viss akt, en kraftig sådan dessutom, (inte haft migrän anfall på 7år vill jag tillägga) plus att en gång tappa jag både balans & synförmågan så jag snubbla rätt in i väggen här hemma. Så i förrgår fick jag detta då igen (inte lika allvarlig som sist) men ändå där nånstanns, Huvudvärken stannade hela natten och dagen, senare mot kvällen så blev jag så illamående, huvudvärk, yrsel, slö och spänd i kroppen. Inte direkt något vidare tillstånd att jobba i. Men det blev ett samtal till 1177.se om rådgivning, Efter bara nån minut så sa telefonisten att jag skulle söka mig till närmsta akutmottagning, vilket jag gjorde efter jobb. Allt väl på Akuten så satt jag där i 2h och pratade med en sjuksköterska om allt och vilka symptomer jag hade m.m. Sen skicka dom hem mig och gav mig någon tablett jag inte minns namnet på MEN i "HELVETE" va stark den va :P Däcka nästan i taxin på vägen hem "haha!" Men iallafall imorse ringde VC (Vårdcentralen) och sa att dom hör av sig igen på Måndag och vi skulle gå vidare med detta, Vilket menas att jag skall in på trevliga tester och mög. Så under tiden fick jag inte ha sex eller några andra ansträngande aktiviteter som tunga lyft osv osv. Men bättre va på säkra sidan än den andre. Förhoppningsvis är det inget allvarligt i ovanliga fall så kunde det leda till otrevligheter, men de händer fan inte mig "Im to FUCKING strong for that shiet!" Så nu stannar jag hemma i 2 dagar.

Men jag lovar er att uppdatera vidare angående detta. Så Fortsättning följer....


Nu något annat, helt annat!! Igår va det ju Sverige premiär för något jag ÄLSKAR, en sak som e lite ovanlig för mig men just detta fungerar alldeles utmärkt :) "Dan Brown -  Den förlorade symbolen" Alla hans böcker är ju otroligt gryma, Älskar läsa hans romaner och nog dom ända också jag någonsin har fastnat för. Så nu blir 614sidor att läsa :)) 179kr på bokia - Hansakompaniet.

Följ min blogg med bloglovin

TJENA TJENA TJENA!!!

TJENA TJENA TJENA!!!

Im back for buisness ;)

Neee men, SORRY alla mina goda läsare att jag har varit offline så länge, Men tappade lusten där ett tag sen har de inte hänt något särskilt vad ja kan komma på.. Men nu kände jag att mitt ansvar var att uppdatera igen och fortsätta med det ;)

Vad har hänt under tiden då?????

Joo igår va de lite läge för myspys framför tv:n med godis & mys, Vi hyrde Johan Falk trio och lita andra mys filmer & samt wolvorine ;)
Först blev det Johan Falk "Vapenbröder" innan maten blev av. Men när maten skulle fram så va de att börja, Rätten blev svärmors kasslergryta (njum njum njum) Så gott var det iaf ;) Sen efter maten så blev det en till Johan Falk film "National target". Dessa thrillers va grymt bra och det finns 3 till i serien :))

Men sen va de min tur att vara lite social med my man Mike, Så frugan & jag gick ut me våran prinsessa sen väl ute så blev de farväl och riddarn gick iväg mot bussen efter ett antal kyssar till sin drottning :P

Men annars så har det sett ut såhär..

#Jobb, jobb & jobb!!

#
Frugan har haft TENTA plugg så den sociala biten har ju inte varit som lägst men nu jävlar kommer den tillbaka då hon skrev tentan igår och nu väntar vi intensivt i 3 veckor på "prov"svaren.

#Snart börjar allvaret i gröna kläder igen då säsongen kommer tillbaka till en MEN först ska ja byta Insats styrka från Sjöbo/Lund till Malmö enheten istället då jag bor här nu & den värkar faktiskt vara mer seriös "no commets"

nått annat roligt ja kan berätta?? Hmm nee inte va ja kan få fram på rak arm.. Joo att det är snart löning och resa upp till Ullared igen för att inskaffa årets julklappar :P

BTW.................

Ett SJUKT roligt film klipp ni MÅSTE bara se. Ha tålamod då videon laggar lite men ni kommer inte ångra er dessa 4min av ert liv hahahahaah.. Jag själv låg nästan i forster ställning eller rätta som som killen på videon

Watch&Learn, DO NOT DRINK TO MUCH! Och sen ge dig på att handla mer!!!!

Njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut & Skratta!!!

 

 


EMBED-Drunkest Guy Ever Goes for More Beer - Watch more free videos
Följ min blogg med bloglovin

Jobb jobb och ännu mer jobb!!!

Jobb jobb och ännu mer jobb!!!
Idag är det jobb som gäller.. Ovanligt??? Nää inte precis. Ibland känns det som att man jobbar allt för mycket, speciellt när t.o.m kunderna ställer frågan! "Modde är det bara du som jobbar på detta stället?" Börjar bli seg i kroppen nu alltså.. Men för att dra ut på tiden så tjänar jag pengar på poker samtidigt som jag tjänar pengar ,)

nee nu har ja inte orken mer att skriva.. inte direkt motiverad idag :(( Lovar ska komma upp något kuligt här snart ;) Peace!!!!
Följ min blogg med bloglovin

Fredagens utgång! Säger bara *OMG*

Fredagens utgång! Säger bara *OMG*

Jaa denna helt FANTASTISKA kväll var något av det bästa jag har varit med om på länge länge. Sibylla timmen var de "top of the line"

Kvällen började med Carib "Krëol" på möllan med lite Mojito & Red Stripes (öl) Massa chattande och mycket skratt.. Men skratt var det sista vi skulle få se, känna & höra denna kväll. Några minuter där ifrån efter vi gick vidare så blev det ett stopp på Sibylla, Vilket två andra personer nog vill glömma. Allt väl inne på Sibylla så började vi driva & hålla på med tjejerna "men på ett bra sätt inte elakt" Men dom fick sin lilla hämnd tillbaka. Helt plötsligt från ingen stanns frågar en av dom om vi ville testa/smaka på något starkt! 3st gentlemen tog utmaningen, Kom gjorde hon med 3 pinnar doppade i en röd röra av något slag. Vi luktade och frågade "HUR STARKT ÄR DETTA?" Tjejer bara flina tillbaka, Sen på 3 så tog vi dom. 5 första sekunderna hände det inget. Men på den 6:e så försvann både Chrille & Kerim(ina) ut utanför med tårar lika stora som amazona floden & så mycket spottande så man kunde tro dom skulle SPY.. Jag själv klara mig ganska bra av det, fick nån tår men inget mer, istället skratta jag ihop med dom andra vännerna.. Det är bara CHECKA in video klippen här under.



Lyssna, se & NJUT!!!





********HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ett minne för livet.. absolut!

Efter detta drama (30min senare) Så vänt de sig av uppför Bergsgatan i stora funderingar vart exakt vi skulle ta vägen.. Men Inkomst låg nära och bra.. Plus något MUPPAHUVE sa att det var "House" musik där ikväll, Så JA självfallet går vi in där.. 140kr inträde + 20kr garderob... Men allt väl inne o precis köpt en Öl i väntan på DJn som skulle uppträda så stod vi alla i stor förväntan.. *Haha* kvällens största misstag detta.. House musik???????????????? Jag vet inte vad jag vill kalla detta, men typ något slag av Nintendo 64bit med blandad från urdålig funk och dålig fantasi......

Lyssna och se.. NOTERA folket & DJn!!!!!!!!!!! YiiiiiHaaaaaaaaa vilken stämning HELLYEAH!!!

Jaaa!! Förstår ni??? Sen hör ni mig där full & flyyy förbannad att jag precis lagt ut samma summa till 3st öl för endast inträdet här..

Men kvällen slutade inte här iaf som TUR var..

BABEL nästa.. Och Babel var ta mig fan räddningen, där va det ÄKTA House music, Allt väl inne på Babel så blev det Jeagermeister shots, öl, vodka redbull/Burn, Rom&Cola jaaa en jävla massa sprit iallafall haha!!!!!!

Ett litet foto kollage från hela kvällen kommer här UNDER med.. Vill främst tacka alla mina vänner som var med denna kväll, Vi alla tillsammans gjorde den till "A night to remember" Love you all..

.::Martin (Modde) - Kerim(ina) - Chrillae - Sebbe - Musa - Ninjo - Jelena - Basse - Cissi - Mr.BeCool - Martin::.


  
  
  
  
 
Deepthroat Kerimina!

Följ min blogg med bloglovin

Party party ikväll!!

Party party ikväll!!



Ikväll blir det utgång med grabbarna grus & C/O!

Kvällens huliganer är då..

Jag, Kerim, Musa, Sebbe, Tana, Ninjo, Basse & Flickvän, Kerims kusin & kanske Jesus!!!



Uppföljning kommer senare under nattens gång ;)
Följ min blogg med bloglovin

Min käraste!!!

Min käraste!!!



Madeleine Månsson som hon heter, Min käraste!!!

Född: 19850430-xxxx
Civilstatus: Fästmö till Martin Lund (Mig då!)
Blivande: Socionom
Bokförd: Annestad, Bunkeflostrand (Malmö)



Vi träffades för första gången den 31 Maj 2008 på mitt gamla gamla jobb ute på vischan! Där hon bestämmde sig att ta mitt nummer "Vilket var tur"


 
Vi förlovade oss den 22:e December (Inofficiellt) och den 24:e December "Julen" (Officiellt)
Varför vi förlovade oss den 22:e var efter ett riktigt gräl hemma, Sen blev det känslor så stora att jag bara kände att det var den rätta tiden inne vilket fall som.. Så jag gick ner på knä bakom henne och ställde frågan om hon ville gifta sig med mig, Hon sa ju självfallet (JA!) Jul dagen firade vi hemmos Madde´s bror (Göran) där hela feta släkten hade samlats, innan vi kom dit så hade vi tagit av oss ringarna då vi inte hade berättat något för nån annan. Men när stunden va inne efter julklapps utdelningen så bad vi om allas uppmärksamhet och avslöjade vår sak :)) Folk blev glada & rörda :)


   
Madde pluggar till Socionom på malmö högskola och har 1,5 år kvar. Sen jobbar hon på FIFH som Ansvarig ledare inom projektet AKTIVA TJEJER! Sen sidan om det så jobbar hon inom BUA (Barn & Ungdomsassistans) Som bloggare & infomartör.. Sen på fritiden så spelar hon i handbolls laget H43 Wheelers i Lund.
 
Projeketet "Öppna Dörrar" inom Friskis och Svettis jagar oxå efter min fruga. "Öppna dörrar" ska tillsammans med ett annat projekt "Alla möter alla" göra ett samarbete. Det handlar om att integrera människor, med eller utan funktionsnedsättning. Där vill de ha henne som tränare för en grupp som alltså är till för alla! På dessa pass kommer det då att finnas en sittande och en stående tränare.
 
Så denna kvinna har mycket att göra om dagarna.. Denna kvinna har värkligen vänt mig upp&ner, Fått mig att må bra, se livet från ett annat perspektiv, Hon inspirerar värkligen en till mycket här i livet.. Idag har vi varit tillsammans i 1år & 4mån och längre ska det / kommer det hålla utan tvekan :))

Jag kommer ALLTID finnas här & där för denna kvinna & stötta henne till slutspetsens ände.

Så här har ni fått en liten inblick vem man är tillsammans, förlovad och blivande gift med ;)

♥♥♥ Jag älskar henne över hela mitt hjärta ♥♥♥

Följ min blogg med bloglovin

Hjälpmedelsmässan Malmö

Hjälpmedelsmässan Malmö
Idag var jag på Hjälpmedelsmässan i malmö, Detta område är ta mig f*n större än vad jag visste, Det fanns värkligen hjälpmedel för alla slags funktionshinder från små små barn till vuxna & pensionärer. Då min Älskade sambo Madde jobbar som ansvarig ledare inom (AT) Aktiva Tjejer! på FIFH. Detta är ett projekt för endast tjejer med funktionsnedsättning av olika slag, AT träffas 1-2 gånger i veckan, Och blandar aktiviteter med idrott, bio, spa & annat som tjejer gillar. Men dessa tappra, modiga och våghalsade tjejer vågade ställa upp på modevisning som mannekänger under denna mässa, Vi pratar om publik runt 500-1000pers som går runt, runt & runt i denna stora hall.

Jag är oehört STOLT över min frugas vilja för hennes arbete hon gör.. Hennes röst, värme, skratt och komplimanger har värkligen väckt en ny sida av dessa tjejer som en dag hade knappt något självförtroende MEN idag tar på sig brudklänningar och andra dvs special designade kläder för personer i rullstol och går med ett sådant STORT leende på mattan som om dom själva vore va solen.

Jag själv har värkligen blivit inspererad av speciellt av min fruga men också av andra som gör samma storslagna arbete för dessa människor med funktionsnedsättning, dessa folk förtjänar värkligen en elogé, som brinner för ett sånt svårt jobb som det är. Stort tack ALLA för en underbar dag!



Video kommer upp vid senare tillfälle på hela modevisningen fr. Dag 2.
Vi ses nästa år :)) Kanske arbetar jag då inom området dessutom!
Följ min blogg med bloglovin
Martin Moddis Lund ? | Skapa en profillänk
Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin Personligt bloggar Personligt
Möt nya vänner på Porrigt.se

Senaste Nytt

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0