Jobb, jobb och ännu mer jobb!

Jobb, jobb och ännu mer jobb!

Shiet! så sjukt trötter jag är!! Sitter på jobb nu och gör inte ett skit känns det som! Lite Coldplay i högtalarna och bloggar :P

Idag jobbar jag 18oo-o2oo Sen öppnar jag igen 1ooo-18oo. Funderar på att stanna över här inatt och sova här eller cykla hem till bunkeflostrand i ett par timmar sen cykla hit igen :( "Besluts ångest"

Förkyld som är så tröttar det ner en och man orkar inte vara den vanliga öppna och sjukt trevliga anställde utan man är trött, hängig och osocial :P

ÄLSKAR DIG MADELEINE

Följ min blogg med bloglovin

Kalas igår :) & förkylder idag :(

Kalas igår :) & förkylder idag :(
Igår 30/8 va det en spännande dag då Alexander fyllde hela 1år gammal :)
Dagen började med mat av sorten TACO! Sen blev det paketöppning så temat för alexs dag var tydligen bilar! Han fick en bil räzerbana av Mig & Faster, Sen fick han en permobil av Mamma&Pappa & så fick han lantgård av resten av släkten :P

Sen blev det tårta & kakor, En jätte fin tårta på Alex, men dock såg det ut som bagaren hade lagt på 5kilo bara i ansiktet på stackarn ;) Det utbröts en massa skratt från alla håll.. Dagen avrundades sakta men kort, Alex blev så trött att han lutade huvet mot Tony´s hand & nästan somnade :P Sen va de dax att röra sig:. Så jag & fästmö åkte hemmåt, Jag däckade i bilen vilket jag fick bevis på senare på kvällen då fruntimmen hade tatt bild på mig när ja sov :P

Allt väl hemma så började natten bli sen och det var nästan dax att sova..! Så lite "myspys utan ringar" vart ju helt toppen ;)

Sen idag när man vaknar så har man täppa i näsan, hals-bränna irriterande jäfla huvudvärk :(( Och så ska man jobba senare!! dock så skall jag in om ROLEX affären och förkorta armbandet på min ärvda klocka från morfar. Det är en Omega Seamaster från 1959 i 18K guld. Ett riktigt klipp ;))

nee hörni nu ska denna kille göra sig iordning för jobbet snart..!


Modde|XOXO|
Följ min blogg med bloglovin

Historien bakom mitt smeknamn!

Historien bakom mitt smeknamn!

Jag har fått förfrågan varför jag heter/kallas  Modde/Moddis!

Det var så här att en dag på jobbet så kom det in ett gäng killar som satt och lirade Counter-strike, Dom matade, skrek, whina som F*N Så jag gick ditt i nyfikenhet, visade sig att dom spelade match (pcw).

Sen kom vi in i disskutionen om jag lirar Cs1.6 (Counter-strike v1.6) och jag berättade att jag har en bakgrund i detta spel.
Så grabbarna ville utmana. Först sade jag NEJ men dom vägrade ge upp! Så ja satt mig ner  och spelade några rundor. Och här börjar det.. Dom frågade om jag nickade Moddis på riktigt. (Nej vart svaret!) Varför jag hette Moddis var p.g.a att jag inte visste vad jag skulle nicka där inne för ja inte ville realnicka mitt/mina gamla nick då jag  total ägde pojkarna. Så jag av någon stanns bara kom tänka på min sambos email adress och där har ni svaret!! Hennes mail är  "moddis"_*******@hotmail.com. Så jag bara skrev in Moddis sen har jag blivit kallad detta nickname sedan dess då jag fortsatte att nicka detta i dem flesta spel.

Men men sov gott alla! Modde over and out!

Följ min blogg med bloglovin

Gud vad jag är trötter!

Gud vad jag är trötter!
Sitter man här o häckar på jobbet! Sjukt trött & seg i hjärnan nu känner jag! Vill bara sluta så man får komma hem och sova lita, känns på riktigt att det behövs just nu!

MEN imorgon (idag) är det ALEX födelsedag. Han må a leva hipp hurra! Allas älskling Alex blir hela 1år gammal :)
skall bli trevligt med lite famílje träff och omväxling :))

Vi hörs & ses imorrn ;)
Följ min blogg med bloglovin

Kärlek!

Kärlek!
Efter en lång långt nattpass på jobbet så var denna man "RIKTIGT" utslagen i sängen när frugan kom hem häromdagen! Hon väcker en med att pilla/peta en i örat medan man sover och frågar "kan du ta en vas?" Det visa sig att frun min hade köpt blommor till mig :) Rörd som jag blev & samtidigt chockad så blev ja så glad! (JAG ÄLSKAR DIG) Som alla vet att 3 röds rosor betyder :)

L♥VE! L♥VE! L♥VE! L♥VE!   
Fick en fin fin överraskning av frugan!
L♥VE! L♥VE! L♥VE! L♥VE!
Följ min blogg med bloglovin

Epic fail!

Epic fail!
Alltså e det möjligt?

Detta är en sån dag där ja har ont i huvet är trött som bara den! Jag har sovit stor del av denna dagen, Kom hem ca: 04 imorse från jobbet och däckade direkt!! Sen vaknade jag inte fr.o.m 12 tiden igen o gjorde lite sysslor hemma sen somna jag om igen till frugan kom hem med 3st jätte vackra rosor --',@ till mig  :)) Men var själva epic failen ligger var nu på bussen på väg till jobbet!! *smått pinsamt* Ja däckar på bussen med och vaknar på gustav adolfs torg vilket är 3 busshållplatser för långt då ja ska kliva av på triangeln *wiiie* Brottom som fan till jobb elle? Nää inte alls haha!

så nu sitter ja på jobb och ska jobba till 0600 imorrn bitti :(
Ha de fett alla!

!peAce!
Följ min blogg med bloglovin

is @ wörkisch!! denna dagen har jag en slav med mig Mohahah!

is @ wörkisch!! denna dagen har jag en slav med mig Mohahah!

fortsätter vi bloggen och en ny utmaning att försöka vara aktiv i denna då med :P

idag jobb with the slave "Jesus" då ja bara ska stå o häcka över hans axel o glo & se till att min slav gör rätt ifrån sig :S Men men ja får betalt som sagt så se det på de positiva som tur e :))


Följ min blogg med bloglovin

Om på nytt då!

Om på nytt då!
Ja som ni ser här så har ja bytat blogg företag! Jag ville kunna piffa upp min egen blogg med bakgrunder osv.. Men de går ju inte på blogspot så vidare bra! Men men här ska ja försöka vara så aktiv jag bara kan ;)

!peAce!
Följ min blogg med bloglovin
Martin Moddis Lund ? | Skapa en profillänk
Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin Personligt bloggar Personligt
Möt nya vänner på Porrigt.se

Senaste Nytt

Kategorier

Arkiv

Bloggvänner

Sök i bloggen

RSS 2.0